Finesser

Regnsensor

De flesta av Ambrogios robotgräsklippare har en så kallad regnsensor. Regnsensorn betyder INTE att klipparen nödvändigtvis slutar klippa när det börjar regna utan endast att det finns en valmöjlighet för dig som ägare att välja hur klipparen ska reagera vid regn. Aningen drar den sig tillbaka till sin laddningsstation eller så fortsätter den att klippa.

Spiralklippning

Spiralklippningsfunktionen som finns hos flertalet klippare innebär att robotklipparen kan hantera även tjockare gräs. Om motståndet blir tufft börjar klipparen klippa i ett sprialmönster till motståndet lättar och den kan återgå til sitt slumpmässiga mönster.

Självprogrammering

Mer avancerade Ambrogio-modeller känner av hur snabbt gräset växer, var på tomten det växer som snabbast, utvärderar och minns detta och ställer själv in hur ofta och med vilken intensitet robotgräsklipparen måste jobba. Roboten gr således sitt eget schema.

Mikroprocesstyrning

En del Ambrogio-klippare är mikroprocesstyrda vilket betyder att de kan hämta nya programvaror från internet.

Laddningsstation

De modeller som har funktion för automatisk laddning (Line 200 och uppåt) har en egen laddningsstation där den laddas mellan arbetspassen.  

 

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)